ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Υπηρεσίες

Η «ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε.» με εμπειρία πολλών ετών, στοχεύει στη συνεχή ανανέωση του στόλου και των υπηρεσιών της και αναζητά συνεχώς τις οργανωτικές και τεχνικές λύσεις που θα παρέχουν στο επιβατικό κοινό την ποιότητα υπηρεσιών που επιθυμεί.

Παρακολουθεί συνεχώς και πειραματίζεται με τις νέες τεχνολογίες στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού του στόλου και των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, τη μείωση του λειτουργικού κόστους, τη βελτίωση της εποπτείας του στόλου των οχημάτων κ.α.

Δέματα

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. ΠΑΡΟΥ Α.Ε.» αναλαμβάνει τη μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων και αποσκευών ταχύτατα και οικονομικά. Το κόστος αποστολής του δέματος είναι ανάλογο του βάρους, των διαστάσεων και της συσκευασίας.

Σε περίπτωση που μεταφέρετε ή αποστέλλετε πράγματα μεγάλης αξίας, ενημερώστε το προσωπικό ώστε να μην αναλάβει τη μεταφορά τους, διαφορετικά το δέμα ταξιδεύει με δικό σας κίνδυνο και ευθύνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση, οι μεταφορείς δεν ευθύνονται για την κλοπή ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων των επιβατών κατά την διάρκεια της μεταφοράς.

Ποδήλατα

Για τη μεταφορά ποδηλάτου, ο επιβάτης με αποσκευές πληρώνει ολόκληρο εισιτήριο για τη μεταφορά του οχήματος, ενώ χωρίς αποσκευές πληρώνει μισό. Τα σπαστά ποδήλατα χωρίς αποσκευές μεταφέρονται δωρεάν.

Κατοικίδια ζώα

Η μεταφορά μικρών ζώων συντροφιάς με οδικά μέσα επιτρέπεται με ευθύνη του επιβάτη και κατά την κρίση του οδηγού ή άλλου εντεταλμένου προσωπικού του μεταφορέα ανάλογα με τις συνθήκες πληρότητας του οχήματος και την ασφάλεια των επιβατών (με εξαίρεση τους σκύλους βοηθείας), εφόσον είναι τοποθετημένα σε ασφαλές κλουβί μεταφοράς, συνοδεύονται από τον κάτοχό τους ο οποίος φέρει το ατομικό βιβλιάριο υγείας-διαβατήριο του ζώου και μεριμνεί για τη μη πρόκληση τραυματισμού ή όχλησης άλλων επιβατών. Μεταφέρονται υποχρεωτικά εντός του χώρου των επιβατών και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μεταφέρονται στο χώρο αποσκευών.

Δεν μεταφέρονται κατοικίδια ζώα άνω των 10 κιλών και ζώα των οποίων το βιβλιάριο υγείας δεν είναι θεωρημένο από κτηνίατρο το τελευταίο έτος.
Η μεταφορά κατοικίδιων ζώων περιορίζεται σε δυο κατοικίδια ανά λεωφορείο.

Σκύλοι βοηθείας

Οι σκύλοι βοηθείας (οδηγοί τυφλών, βοηθοί ατόμων με αναπηρίες) μεταφέρονται χωρίς κλουβί και χωρίς φίμωτρο, εφόσον φέρουν λουρί χειρισμού και ο ιδιοκτήτης τους φέρει και επιδεικνύει όποτε του ζητηθεί τα εκ του νόμου οριζόμενα παραστατικά που πιστοποιούν την επάρκεια εκπαίδευσης του ζώου και την υγεία αυτού.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές με τα ΚΤΕΛ Πάρου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας